• Jonge kaas
  • Jong belegen kaas
  • Belegen kaas
  • Extra belegen kaas
  • Oude kaas
  • Overjarige kaas
  • 4 weken
  • 8 - 10 weken
  • 16 - 18 weken
  • 7 - 8 maanden
  • 10 - 12 maanden
  • 18 maanden of meer


  • Brigand abdijkaas
  • Kernhem
  • Roombrie pittoresque
  • Brie met bieslook
  • Camembert père eugène
  • Camembert Rustique lèger (minder vet)
  • Bakcamembert
  • Castello Blue
  • Cambozola
  • Danish Blue
  • Gorgonzola
  • Mascarpone/gorgonzola castelli
  • Roquefort
  • Paturain
  • Rambol noot-mix
  • Huttenkäse
  • Zwitserse gruyère grotgrijpt
  • Zwitserse emmenthaler grotgerijpt
  • Roomkaas met ananas
  • Roomkaas met kruiden
  • Roomkaas met gember
  • Feta Dodoni 200 gram
  • Appenzeller
  • Zwitserse Gruyère
  • Zwitserse Emmenthaler
  • Pecorino Romano
  • Parmesan Reggiano
  • Grana Padano
  • Chèvre buche (Franse geitenkaas)
  • Franse geit met honing
  • Chèvre chavroux buche 60 +
  • Mozzarella di Bufala
  • Geska strooikaas
  • Stöckli kegel
  • Chalet
  • Chaumes grand caractère