- Jonge kaas
- Jong belegen kaas
- Belegen kaas
- Extra belegen kaas
- Oude kaas
- Overjarige kaas
- 4 weken
- 8 - 10 weken
- 16 - 18 weken
- 7 - 8 maanden
- 10 - 12 maanden
- 18 maanden of meer
- Brigand abdijkaas
- Kernhem
- Roombrie pittoresque
- Brie met bieslook
- Camembert père eugène
- Camembert Rustique lèger (minder vet)
- Bakcamembert
- Castello Blue
- Cambozola
- Danish Blue
- Gorgonzola
- Mascarpone/gorgonzola castelli
- Roquefort
- Paturain
- Rambol noot-mix
- Huttenkäse
- Zwitserse gruyère grotgrijpt
- Zwitserse emmenthaler grotgerijpt
- Roomkaas met ananas
- Roomkaas met kruiden
- Roomkaas met gember
- Feta Dodoni 200 gram
- Appenzeller
- Zwitserse Gruyère
- Zwitserse Emmenthaler
- Pecorino Romano
- Parmesan Reggiano
- Grana Padano
- Chèvre buche (Franse geitenkaas)
- Franse geit met honing
- Chèvre chavroux buche 60 +
- Mozzarella di Bufala
- Geska strooikaas
- Stöckli kegel
- Chalet
- Chaumes grand caractère